? Винком
 

Добредојдовте

Фирмата Винком е основана 1992 година и во овие години работи единствено со продажба на Кирби системот за одржување на хигиена и обезбедување на потрошен материjал и сервисирање на истиот.

Драго ни е дека можеме да се пофалиме со илјадници задоволни корисници на територијата на Република Македонија на кои сме им благодарни за довербата што ни ја дадоа а ние како фирма порачуваме дека сме тука за нив секогаш кога ќе им затребаме затоа што нашата парола е: “Задоволниот муштерија е наша најдобра реклама”

Сигурни сме во тоа што го работиме бидејки позади нас стои компанија и производ со традиција години и квалитетот во сите тие години е заштитен знак со што не можат да се пофалат многу компании во светот.

 

Вести
Бесплатна достава до дома -сабота, 03 јуни 2023
Почитувани корисници, Бесплатна достава до дома вршиме за нарачки во вредност од 1.000 денари и повеќе.За секоја ваша нарачка под 1.000 денари Повелете во нашиот продажен центар лоциран на ул.Париска бр.50 во населба Тафталиџе.
Работно време -среда, 16 декември 2020
Почитувани, Ги информираме нашите клиентите дека работното време на сервисот на ВИНКОМ ДООЕЛ-KIRBY е променето. ВИНКОМ ДООЕЛ во иднина ќе работи : од понеделник до петок од 08:00 до 17:00 часот , во сабота од 08:00 до 14:00 часот. Нарачки и директен контакт со клиенти ќе се вршат само со претходна најава на: customercare@vinkom.com.mк Со почит, ВИНКОМ ДООЕЛ СКОПЈЕ - KIRBY
Работно време до нормализирање на состојбата со Covid-19
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz