? OXY-повеќенаменски отсранувач на дамки. Винком
 

OXY-повеќенаменски отсранувач на дамки

OXY-повеќенаменски отстранувач на дамки.Безбеден за сите видови обоени теписи.
1.250,00 ден


Повеќенаменски отстранувач на дамки  

                     
Повеќенаменскиот  отстранувач на дамки е безбеден                         
 за сите видови обоени теписи.Само напрскај а потоа                        
 отстрани ја дамката.Се користи за дамки од храна,                        
 длабоко втриена земја или нечистотија  од миленичињата.                        
                   
Упатство:1. Отстранете ја наталожената маса од дамката                        
потоа со чист бел пешкир впијте ја дамката. 2.Нанесете слободно                         
на целата површина на дамката со сунѓер. 3.Дозволете неколку                         
минути производот да делува. 4.Чистете ја површината на дамката                         
впивајки или впијте еднаш па исшампонирајте со системот од                         
Кирби. 5. Ако некоја дамка остане повторете ги чекорите 2-4.                        
6.По сушењето усисајте.

                        
ВАЖНО:Проверете ја постојаноста на боите,со чиста бела крпа нанесете                         
 од сретството на скриено место од килимот.Ако килимот ја промени                        
бојата или ако бојата се пренесе на белата крпа не го употребувајте.                        
                        
ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.                        
Потекло САД/ПроизводителКИРБИ КОМПАНИ                        
Увозник ДООЕЛ ВИНКОМ-Скопје           

Спецификации на производот
Отстранувачи на флеки OXY-повеќенаменски отстранувач на дамки
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Кирби шампон

1 литар шампон-универзално средство за освежување на мебел,теписи,теписони,килими,душеци итн.
1.100,00 ден

ременче

200,00 ден

Lickity split

Luckity-Split
610,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz