? Keди кутија caddy box. Винком
 

Кеди кутија

 
 

1.Надворешна трајна вреќа

2.Јазиче од резето за вреќата

3.Филтер вреќичка за една употреба

4.Лента за потпора на вреќата

5.Горен Адаптер

6.Kолектор Mini Em-Tor

7.Работно индикаторско светло

8.Горен педал Toe-Touch Control

9.Долен педал Toe-Touch Control

10.Резе за накривување на рачката

11.Неутрален педал од Tech Drive-помошникот за маневрирање

12.Погонски педал од Tech Drive-помошникот за маневрирање

13.Прекинувач на напојувањето

14.Копче за ослободување на рачката

15.Преносна рачка

16.Копче за ослободување на вреќата

17.Исправена Рачка

18.Дршка за носење

19.Издув

20.Кревач на ременот

21.Преден Капак

22.Бравичка за затегнување и ослободување на приклучоци

23.Осовина

24.Рамка за закачување

25.Моќна глава

26.Заштитна гума (bamper)

27.Кадичка за шампонирање на теписи,четка резервоар и капаче од резервоар

28.Систем за нега на подовите

29.Подлошка за тврди подови

30.Kaddy Кутија

31.Преносен Распрскувач

32.Преносна Рачка

33.Капа на преносен шампонер-Прикачете го преносниот

шампонер на приклучното црево кога уредот е во режим на компресор

за да нанесувате пена на тапациран мебел

34.Тимар четка-За масажа на скалпот, за тимарење на домашни миленичиња

35.Алат за надувување/издувување

36.Четка за прав

37.Четка за тапацир

39.Четка за ѕидови и плафони

40.Регулатор за проток на воздух

41.Цевки за продолжување

42.Приклучно црево

43.Ременче

44.Радијатор четка

45.Четка за тврди подови

46.Капак на компресор

47.ZippBrush

48.Систем на турбо-прибор

49.Мiracle Waxer

50.

51.

Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz