? За нас. Винком
 

За нас

1992

Винком

Компанијата ВИНКОМ е основана  1992 година и е фабричко дистрибутерство на Kirby Company. Kirby Company е со седиште во Кливленд, Охајо - САД и постои од  1914 години произведува еден производ - KIRBY.

Зошто KIRBY?

  1. Затоа што е систем за одржување на хигиена кој трајно го решава проблемот со хигиената.
  2. Затоа што парите инвестирани во KIRBY преку неговата долгогодишна употреба повеќекратно се враќаат. Се продава исклучиво по пат на домашна презентација за да клиентите се уверат во квалитетот и вредностите на производот. Секој друг начин на продажба на производот е забранет од страна на компанијата и ВИНКОМ како фабричко дистрибутерство ја почитува таа политика.

Сервис

Сервисот на Винком е основан во 1992 година и е овластен фабрички сервис од страна на Кирби компанијата. Специјализиран е само за поправка и тековно одржување на Кирби системите за одржување на хигиена. Во склоп на сервисот може да се набави и оригинален потрошен материал (кеси, шампон, средства за чистење итн.) потребен за тековно работење на машината.

2011

Сектор за грижа за корисници

Во 2011 година основавме сектор за грижа на корисници кој доаѓа на лице место по повик и помага за надминување на било каква ситуација кога е во прашање употребата на машината или потребата од потрошен материјал се со цел да ги заштитиме корисниците и да бидеме што е можно подостапни.

Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz