? Lickity split. Винком
 

Lickity split

Luckity-Split
610,00 ден

Luckity-Split  раствора се што мислевте дека не може да биде исчистено. ОВОЈ ПРОИЗВОД ИМА БУКВАЛНО ДЕСЕТИЦИ УПОТРЕБИ!Се користи за да се отстрани лепак (течен), лента (салотејп) , затнат талог, гума за џвакање, лепенки за цени, асвалт, кармин, боја за полирање на чевли, креда, масло, катран, исцедок од дрва,лепила, трајни маркери и друго!УПАТСТВА: Тестирајте го средството на помал, скриен, постар дел за употреба. Нанесете го Luckity-Split на дамката или материјалот, дозволете и на течноста да навлезе и избришете со влажна крпа. Не го употребувајте на осетливи ткаенини како свила, кадифе, волна,кожа или антилоп. Може да изаби некои пластики. Тестирајте пред употреба на обоени површини.ОБЛЕКА: Нанесете на дамките, протријте (избришете) нежно,  исплакнете. Повторете ако е потребно. Исперете штом сте завршиле. Да не сетретира облеката при носење. СОСТОЈКИ: Помалку од 5% анјонски сурфактанти и конзерванси.
Помалку од 15% неанјонски сурфактанти.Содржи:Д-лимонене,    2-Бутоетханол.штетно при инхалација, во контакт со кожа и при голтање. Ја иритира кожата. Ризик за сериозно оштетување на очите. Може да предизвика  сензибилизација при допир на кожата. Многу отровно за водни организми, може да предизвика долгорочни негативни ефекти воводните средини.Да е чува подалеку од дофат на деца. Во случај на допир со очи, исплактене веднаш со голема количина на вода и побарајте медицински совет. Носете соодветна заштитна облека и ракавици и заштита на лицето. Ако се проголта, советувајте се веднаш со лекар и покажете му го овој сад или етикета.
 Да не се истура во канализација

Спецификации на производот
Најчесто употребувани Lickity split
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

ременче

200,00 ден

OXY-повеќенаменски отсранувач на дамки

OXY-повеќенаменски отстранувач на дамки.Безбеден за сите видови обоени теписи.
1.250,00 ден

Отстранувач на лепливи работи

Отстранувач на лепливи работи
1.000,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz