? Освежувач на домот. Винком
 

Освежувач на домот

750,00 ден

Освежувач за соби и килими


KirbyHomeFresh ја отстранува миризбата предизвикана од влага,домашни миленици,пушење и готвење.Го освежува и дезорира вашиот дом со пријатен мирис.Го штити килимот и не е токсичен.
Доволен е за простор отприлика 2,75 м* 3,5 м.


УПАТСТВО: Посипете еднаков слој од HomeFresh на килимите и подните прекривки.Оставете го да делива неколку минути и поминете со правосмукалка.Секогаш кога чистите со правосмукалка употребете го освежувачот и уживајте во чиста и свежа соба.
СОСТОЈКИ: Сода сулфат,сода бикарбона,сода силикат,арома.


МЕРКИ НА ПРЕТПАЗЛИВОСТ: Ги иритира очите.Во случај на контакт со очи  плакнете ги очите со вода 15 минути.Ако иритацијата продолжи консултирајте лекар.

ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.
Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ
Увозник ДООЕЛ Винком Скопје

Спецификации на производот
Специјални продукти Home fresh
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

ременче

200,00 ден

Кирби шампон

1 литар шампон-универзално средство за освежување на мебел,теписи,теписони,килими,душеци итн.
1.100,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz