? Koнцентрат за чистење на тврди подови. Винком
 

Koнцентрат за чистење на тврди подови

Koнцентрат за чистење на тврди подови
1.100,00 ден

Концентрат за чистење на Тврди подови


ОПИС: Кирби Концентратот за Чистење на Тврди Подови е дизајниран за чистење на повеќе видови тврди подови како винил ,керамика, плочки и споени дрвени подови. Ова професионално средство е формулирано за да се разреди во Резервоарот од Кирби Системот за Шампонирање за чистење на поголеми површини како кујни, бањи , дневни соби и слично!


НАЧИН НА УПОТРЕБА:
1.Усисајте или избришете го подот за да се отстрани   покрупната   нечистотија;
2.Наполнете го Кирби резервоарот со топла вода до првата линија. Додадете  едно капаче од Кирби Концентратот ;
3.Наместете го вентилот на резервоарот на подесување за Тврди Подови;
4.Работете на мали површини, повлечете го Кирби Повеќенаменскиот Систем за Шампонирање со Ротирачка Четка кон вас и нанесете пената на подот;
5.Туркајте напред за да го рибате подот додека ја собирате пената;
6.Повторете ја постапката на чистење по потреба,
7.Завршете на една површина пред да преминете на друга;
8.Оставете подот комплетно да е исуши пред да се движите врз него.
Забелешка:
Да се користи само на подови кои се компатибилни со производи базирани на вода.Тестирајте на незабележителни места пред употреба.Влажните површини може да се лизгави.Да се употребува само за подови. Да се употребува само според упатството. Дизајнирано за користење со Кирби Повеќенаменкиот Систем за Шампонирање со ротирачка четка;
 МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ ВРЗ СЛЕДНИВЕ ВИДОВИ ПЛОЧКИ:
  -Винил;
  -Керамика;
  -Порцелански плочки;
  -Камени плочки;
  -плочки од гранит;
  -Споени дрвени подови.


ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.
Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ
Увозник ДООЕЛ Винком Скопје

 
Спецификации на производот
Специјални продукти Floor cleaner
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Кирби шампон

1 литар шампон-универзално средство за освежување на мебел,теписи,теписони,килими,душеци итн.
1.100,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz