Средства

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна
Филтрирај по цена
Под 1.000,00 ден

Кирби шампон

1 литар шампон-универзално средство за освежување на мебел,теписи,теписони,килими,душеци итн.
880,00 ден

Средство за чистење неполирани тврди подови,керамички плочки и винилни подови

Наменет за сите видови неполирани подни површини.
860,00 ден