Средство за чистење на тврди површини

800,00 ден

Средство за чистење на тврди подови
спремно за употреба
за винил, керамика,плочки и неполирани дрвени подови

УПАТСТВО за употреба:
1.    Усисајте или избришете го подот за да ја отстраните крупната нечистотија;
2.    Работете на мали делви,напрскајте од средството за чистење на тврди подови директно на подот;
3.    Рибајте ја валканата површина со Кирби повеќенаменскиот систем за шампонирање со вградена ротирачка крпа.
4.    Повторете ја процедурата за чистење по потреба.Завршете на еден дел пред да продолжите на друг.
5.    Оставете подот комплетно да се исуши пред да се движите по површината.

ЗАБЕЛЕШКА:Да се употребува само на подови компатибилни со средства за чистење на база на вода.Тестирајте на незабележителни делови пред употреба.Мокрите површини може да бидат лизгави.За употреба само на подови.Да се употребува само според упатството.Дизајнирано за употреба со Кирби повеќенаменскиот систем за шампонирање со вградена ротирачка крпа. Почитувајте добра индустриска хигиенска практика.Измијте ги рацете по употребата.Да се чува настрана од некомпатибилни материјали.Ослободете се од содржината/пакувањето согласно со правилата.

 

ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.

Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ

Увозник ДООЕЛ Винком Скопјe

Спецификации на производот
Специјални продукти Scuttle hard surface cleaner