Средства

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Средство за чистење неполирани тврди подови,керамички плочки и винилни подови

Наменет за сите видови неполирани подни површини.
860,00 ден

Шампон за прeдтретман на често проодни места

Шампон за предтретман на често проодни места Се користи како предтретман на теписи на места со многу Нечистотија,како влезни места,ходници и кујнски подови
880,00 ден

Отстранувач на лепливи работи

Отстранувач на лепливи работи
1.000,00 ден

Koнцентрат за чистење на тврди подови

Koнцентрат за чистење на тврди подови
880,00 ден