Kirby комплет за плочки и фуги

4.750,00 ден

Kirby
Tile & Grout Kit
за употреба со Avalir*
Повеќенаменскиот Систем за Шампонирање


ОПИС
Кирби Комплетот за Плочки и Фуги ви овозможува се што е потребно за да ги исчитите,изрибате и разубавите вашите плочки и фуги користејќи ја моќта на вашиот Кирби Систем. Комплетот се состои од Кирби Пред-Третман за Плочки и Фуги, моќно средство кое пробива длабоко во фугите и ја разложува наталожената нечистотија. Кирби Средство за Плочки и Фуги кое чисти керамика,порцелан,гранит и плочки од камен кое се користи со Кирби Ротирачка Четка за Плочки и Фуги.


Чекори за користење на Ротирачката четка за плочки и фуги
брз водич за инсталирање на Ротирачката четка за плочки и фуги
1)Отстранете ја моќната глава и надворешната вреќа од Кирби системот;
2)Монтирајте ја Ротирачката четка за плочки и фуги на  Повеќенаменкиот Систем за Шампонирање. Прицврстете ја на истиот начин како четката за шампонирање теписи;
3)Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат црвените стрелки;
4)Прикачете ја кадичката на предната страна на Кирби системот;
5)Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат зелените стрелки;
6)Прикачете го празен резервоарот од страна на Кирби системот;
7)Наместете го прекинувачот на резервоарот за шампонирање на ''ОН''


При употреба на Ротирачката четка за плочки и фуги

1) Тестирајте на незабележителни места пред употреба;
2) За најдобри резултати, прво нанесете Кирби Пред-Третман за Плочки и Фуги директно на подот;
3) Работете на мали површини, лесно нанесете Кирби Средство за плочки и фуги на подот;
4) Изрибајте ја нечистата површина со Кирби Ротирачката Четка за Плочки и Фуги;
5) Повторете ја постапката по потреба;
6) Оставете подот комплетно да се исуши пред да се движите врз него;
7) Расклопете и исплакнете ги деловите темелно.Оставете да се исушат пред да се складираат.
 

забелешка: 

Tray & House не се користат со Ротирачката Четка за Плочки и Фуги;

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Филтер кеса УНИВЕРЗАЛ

Филтер кеса УНИВЕРЗАЛ
350,00 ден