? Дрвена четка ДЕЛИКАТЕ. Винком
 

Дрвена четка ДЕЛИКАТЕ

Дрвена четка за деликатни теписи.Најчесто за ПЕРСИСКИ рачно изработени килими кои се сметаат за редок и вреден тип на теписи изработени од високо квалитетен материјал кои бараат внимателна грижа. Можеби овие се најрафинираните и најелегантни теписи. За нивно производство се користи висококвалитетна волна од овци или камила.Оваа четка е наменета токму за ваков тип на теписи.
2.950,00 ден
Спецификации на производот
Тип Резервни делови
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz